Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla

25/08/2011 03:01
Osumia 7758
Käyttäjien arviot: 3/5 (arvioita yhteensä 1)
HuonoinParas 
Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla


Syksyyn ja talveen sopiva jälkiruoka valmistetaan omenoista ja ihanasti hampaissa narisevista juustoleivän paloista.
Herkun kruunaa makea siirappi, valloittava kaneli ja lempeä vaniljavaahto.

Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla
2-4 annosta

2 omenaa
200 g juustoleipää
25 g voita tai margariinia paistamiseen
1/2 tl kanelisokeria
1/2 dl Cane Syrup Ruokosokerisiirappia tai Vaaleaa siirappia
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta


Kuori omenat ja poista siemenkota.
Kuutioi omenat ja juustoleipä.
Sulata rasva pannussa ja kääntele omenoita kuumassa pannussa hetki.
Lisää kanelisokeri ja siirappi.
Lisää hetken päästä juustokuutiot, kääntele varovasti, kunnes juusto kuumenee.
Jaa annoskulhoihin ja vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.

HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita

Lenz
Juomasuositus:


Makea, persikkainen, hunajainen valkoviini Itävallasta.

Lenz Moser Trockenbeerenausle
Alko nro 007922
Hinta 16,49€

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Pågen