Pappilan hätävara

14/11/2008 19:41
Osumia 25273
Käyttäjien arviot: 4/5 (arvioita yhteensä 2)
HuonoinParas 
Pappilan hätävara


Kun kaapissa on hieman vanhoja pullanpaloja tai ranskanleipää, kannattaa niistä valmistaa herkullinen jälkiruoka.

Pappilan hätävara 4 annosta

450 g pullapitko tai ranskanleipä viipaleina
3 dl maitoa
1-2 tl vaniljasokeria
2-3 dl mansikkahilloa


Lisäksi: 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja mansikoita


Viipaloi pulla tai ranskanleipä.
Sekoita maidon joukkoon vaniljasokeria.
Kasta pulla-/leipäviipaleet maidossa läpimäriksi.
Laita märät viipaleet uunivuokaan päällekkäin siten, että välissä on mansikkahilloa ja päällimmäisenä kostutettu leipä-/pullaviipale.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.

Vinkki! Valmista tämä jälkiruoka joulunaikaan luumumarmeladista!

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker